Voor onze trouwdag op 29 juni 2012 kregen we een video-reportage aangeboden van onze familie. Zij hadden het één en ander uitgezocht en zo kwamen we bij Roelof terecht.
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bij Roelof en zijn vrouw thuis hebben we een aantal voorbeelden van zijn films bekeken en besproken wat we graag wel en liever niet wilden.
De voorbeelden zagen er erg mooi uit en we hadden een goed gevoel bij het gesprek. Roelof en zijn vrouw zijn erg vriendelijke mensen.
Zo kwam het dat Roelof op 29 juni onze trouwdag heeft gefilmd.


Roelof was de hele dag aanwezig - van het ophalen van de bruid tot en met het feest 's avonds – en toch heb je nauwelijks gemerkt dat hij er was. Hij filmt voornamelijk wat er gebeurt, zonder daarbij zelf erg aanwezig te zijn.
Al na drie weken werden we gebeld dat de dvd klaar was. Samen met Roelof en zijn vrouw hebben we onder het genot van een kopje koffie de dvd bekeken. Het resultaat was nog mooier dan waar we op hadden gehoopt.

De film ziet er echt heel erg mooi uit en is erg leuk gemonteerd. Wat ook erg fijn is is dat je een hoofdfilm hebt met kortere fragmenten van de hele dag die lekker vlot doorloopt (ideaal om aan vrienden/familie te laten zien), en daarnaast afzonderlijk de volledige ceremonies en speeches kunt bekijken. Het is een erg mooie herinnering geworden aan een hele mooie dag. En bovendien ook een hele mooie aanvulling op het foto-album. Je ziet een hele andere kant van je trouwdag terug.

Echt een aanrader voor iedereen, voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

Roelof, nogmaals bedankt voor je inzet en voor dit geweldige cadeau.

Mark & Inge

Copyright © 2013 R.J. Ketelaar Video Productions