14 november 2014 was het onze trouwdag, we waren al 2 jaar bezig met de voorbereidingen. Maar we zaten elke keer te twijfelen zullen we een videograaf inhuren of niet.

 

Op 14 september 2014 zijn we naar de bruidsbeurs geweest in  Borgersworldhoeve, hier stond Roelof we hebben hier een voorbeeldreportage gezien en waren erg onder de indruk.

We hebben even later dan ook een gesprek gehad met Roelof en zijn vrouw, het gesprek verliep goed en we hebben besloten om Roelof te laten filmen tijdens de bruidsreportage, ceremonie, bruidstaart aansnijden en cadeautjes in ontvangst nemen. We hebben er niks van vernomen dat we gefilmd zijn.

 

We kregen vrij vlot een telefoontje van Roelof dat de DVD klaar was, we hebben hem samen bekeken. De DVD is leuk gemonteerd en je ziet de details van onze kaart er ook weer in terug, erg leuk om te zien. De afwerking van de hoes en dvd-schijf zelf is ook erg leuk, dit hadden we niet zo verwacht. We hebben de DVD nog maar een dag in huis en we hebben toch al een paar keer bekeken.  

 

We zijn erg blij met het resultaat , en toch blij dat we ervoor gekozen hebben om een deel van de dag te laten filmen. Het is een leuke blijvende herinnering.

 

We kunnen Roelof zeker aanraden als videograaf.

 

 

Liefs, Arnold en Manon

 

 

Copyright © 2013 R.J. Ketelaar Video Productions