Door Emiel Ketelaar zijn we getipt over de mogelijkheden van het laten maken van een HD film op onze trouwdag op 1 juni 2012. Eerst waren we daar een beetje sceptisch over. Heeft dat extra waarde en vinden we dat nodig?

Toch nieuwsgierig geworden naar hoe een trouwfilm eruit zou komen te zien hebben we een afspraak gemaakt bij Roelof en zijn vrouw. Na het zien van één voorbeeldfilm waren we al om. Wauw, wat mooi gemaakt. En dan was dat nog ‘maar’ een film van een ander stel! We zijn helemaal tevreden over het eindresultaat. We zijn heel blij dat we destijds de afspraak bij Roelof hebben gemaakt, want hier hadden we anders enorm veel spijt van gekregen.

Samen met onze kinderen, familie en vrienden hebben we de film al meerdere malen bekeken en we krijgen alleen maar complimenten!

De kleuren, de opzet, de indeling, de details, de overloop tussen de hoofdstukken is in één woord gewoon fantastisch. Onze dag beleven we via de film weer opnieuw en dat is een heerlijk genietmoment.

Roelof bedankt voor alle tijd en aandacht die je hebt besteedt aan onze film. De terugkeer van onze kleuren, hartjes en andere details van onze dag en onze trouwkaart komen heel subtiel terug in de film. We zijn je zeer dankbaar voor de mooie film en de samenwerking van jou met Emiel op onze trouwdag!

Arjan, Jacqueline, Twan & Rick Scheper

Copyright © 2013 R.J. Ketelaar Video Productions